Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

3η Φεγγαροβραδιά στην Τερπνή Σερρών,(Και η πανελλαδική πρωτοτυπία κλειστού αρχαιολογικού χώρου)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής σας προσκαλεί την Τρίτη 24 Αυγούστου στις 9 μ.μ, την ημέρα της πανσελήνου, της τελευταίας και ως συνήθως μεγαλύτερης πανσελήνου του καλοκαιριού, στη συναυλία με την υπέροχη ορχήστρα «…περί μουσικής» κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο, στη σκιά του λόφου του "Παλιόκαστρου", στο πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου .

Θα γίνει προβολή των αρχαίων της Τερπνής που τόσο απαξιώθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων , μια και για μια ακόμη χρονιά αυτή η συναυλία δυστυχώς δεν θα συνδυαστεί με το άνοιγμα του αρχαιολογικού χώρου, αντίθετα με άλλους 90 αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα που θα ανοίξουν για τους επισκέπτες τους τη νύχτα της 24ης Αυγούστου.

Οι υπέροχες μελωδίες και το πορφυρό ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα. Δε χρειάζεται να κλείσετε θέση στο φεγγάρι γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Νιγρίτας και τη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Σερρών. Έχουμε να ευχαριστήσουμε και να πούμε αρκετά για ανθρώπους που βοήθησαν στην καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, φυσικά μετά την πραγματοποίησή της.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ασπίδας στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργήσει το μπαράκι της για να δροσιστείτε.
Σας περιμένουμε……

1 σχόλιο:

Yauna Takabara είπε...

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία παιδιά. Αντίστοιχη εκδήλωση υπάρχει και στο Ιερό του Διονύσου στην Καλή Βρύση Δράμας.
Η Ανακοίνωνη:

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλης βρύσης
‎24 Αυγούστου,ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00,στην Καλή βρύση, στο ιερό του Διόνυσου,ελάτε να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι.Παρέα με το μουσικό σχήμα Σίρρις απο τις Σέρρες.Το φεγγάρι θα είναι ένα στον ουρανό εκείνη τη βραδιά,αλλά μικρότερα φεγγαράκια θα τα απολαύσουμε στη γη.Η μικρή ...ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής βρύσης,στο σύνολό τους 18 παιδιά,θα μας φανερώσουν τα πρόσωπα του φεγγαριού!